Fără categorie

Află acum ce trebuie să conțină un welcome package motivant pentru noii angajați

27 February 2024
Array

Autor:

Piața muncii este una dinamică, de aceea este normal ca angajații să schimbe, la anumite intervale de timp și din diferite motive, companiile la care lucrează. Diversitatea, schimbul de personal și idei sunt avantajoase și pentru firmă. Bineînțeles, un antreprenor își va dori întotdeauna să-și țină aproape oamenii de calitate. De asemenea, sunt și unii angajați care preferă comoditatea zonei de confort și nu doresc să caute o schimbare. Fiecare firmă are însă datoria de a încerca să transforme procesul de acomodare al noilor angajați în unul cât mai plăcut.

Un plus de încredere pentru cei mai noi membri ai echipei

 

Anumite activități din firmă sau mobilitatea personalului vor impune căutarea de noi angajați. Integrarea acestora în echipa deja existentă va fi responsabilitatea ta. Trebuie să te asiguri că orice nou membru al echipei va înțelege sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. De asemenea, trebuie să-i prezinți modul de lucru, ritmul și rolul fiecărui membru din echipă.  Fără sprijin din partea conducerii, membrii noi pot întâmpina dificultăți în încercarea de a se integra într-un grup deja bine coagulat. Există însă unele metode prin care poți face prima perioadă a noului angajat cât mai plăcută în firma ta.

1.Echipament

Un echipament specific pentru toți angajații unei firme poate crea o legătură între aceștia. Echipamentul poate fi format din tricouri, bluze, șepci care să aibă logo-ul sau numele firmei imprimate. Purtarea acestora nu trebuie să fie o regulă. Totuși, ai putea, de exemplu, să organizezi o dată  pe an ziua firmei, iar toți angajații să poarte hainele primite. Dacă natura meseriei o impune, trebuie să le oferi și echipament de protecție. Cască, bocanci, salopete, acestea sunt elementele vestimentare pe care trebuie să le asiguri angajaților.

2. Card pentru tichete de masă

Noul angajat nu trebuie să se acomodeze numai cu noul mediu de muncă, ci și cu alte aspecte. Acesta a ales firma ta datorită beneficiilor pe care le-ai prezentat. De aceea, în pachetul de bun-venit își poate găsi un loc și cardul pentru tichete de masă. Folosirea acestei variante, de carduri pentru tichete de masă de pe pluxee.ro, este una eficientă. Alimentarea cardurilor va putea fi mai ușor de urmărit și de către tine și echipa care se ocupă de contabilitate. De asemenea, varianta folosirii unui card va fi apreciată de angajații tăi. Acesta este mai avantajos decât tichetele clasice. Oricum, orice angajat trebuie să aibă asigurată hrana pe parcursul unei zile de muncă, încă din primele momente petrecute în firmă. De aceea, introducerea cardului în pachetul de bun-venit poate fi o idee bună. 

3. Pix și agendă

Chiar dacă trăim în era tehnologiei, mulți oameni încă preferă să își ia notițele într-o manieră clasică. De aceea, un pix și o agendă cu numele firmei sunt obiecte care pot compune pachetul de bun-venit.

4. Voucher cadou

Ca o atenție de bun-venit, un voucher cadou poate fi o alegere potrivită. Îi poți oferi angajatului un voucher pentru a-l folosi în achiziționarea de articole vestimentare sau obiecte folositoare pentru viitoarea poziție pe care o va ocupa în firmă.

 

Așadar, este important să te asiguri că noii angajați din firmă vor reuși să se acomodeze rapid cu noul mediul de lucru!

Poză de Sora Shimazaki pe Pexels.com

Array

Autor:
27 February 2024


Cele mai noi anunțuri pentru de pe OLX

 • Simigeria/Pizzeria LUCA Tecuci angajeaza Sef Unitate

  Simigeria/Pizzeria LUCA Tecuci angajeaza Sef Unitate

  Candidatul ideal detine:

  -Experienta anterioara (alimentatie publica/vanzari) Experienta anterioara in coordonarea unei echipe;

  <..

  Galati 23 Apr 09:04 Prezenta la locul de munca

 • Angajam Coordonator Vanzari - Crevedia Mare

  Scopul postului Vei susţine integrarea colegilor noi din echipa ta, vei colabora cu aceştia şi îi vei ajuta să îşi îndeplinească obiectivele de performanță 

  Giurgiu 22 Apr 07:04 Full time

 • Pizzeria Maestro angajeaza Ajutor Bucătar

  Descriere:

  Maestro Pizza caută un ajutor bucătar pasionat și harnic pentru a se alătura echipei noastre. Dacă ești un candidat dedicat, dornic să învețe și să contribuie la pregăt..

  Bucuresti - Ilfov 23 Apr 10:04 Full time

 • Lucrător Comercial - Rompetrol Oradea

  Ți-am zice că suntem în căutarea unui Lucrător Comercial, dar noi considerăm acest post mai mult de-atât. Ce ne dorim este un Om cu Zâmbete din Plin. Acea persoană care face nu doar plinul..

  Bihor Azi 09:04 Full time

 • Angajez muncitori pentru placare fatade cu alucobond in Franta

  Angajez echipa sau 2 muncitori pentru placare fatade cu aculobond in Franta.

  Este necesar permis de conducere.

  Se asigura cazare. Salariul net 2300 euro/luna.

  Bistrita-Nasaud Azi 09:04 Altele

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 71

Alte articole