Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la McDonald’s. Compania lansează o nouă campanie de recrutare în rândul tinerilor din România

Prin noua campanie de recrutare, „Credem în tinerii din România”, McDonald’s România creează peste 1.000 de locuri de muncă care pot fi accesate la nivel național de tineri aflați la început de carieră. Compania vine în sprijinul acestora printr-un pachet atractiv de beneficii, oportunități de avansare rapidă și un program flexibil. Locurile de muncă sunt disponibile pentru toate pozițiile din restaurantele McDonald’s: Crew Member, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader.

Câți tineri lucrează în prezent la McDonald’s?

Odată cu lansarea campaniei de recrutare, compania a făcut publice cifrele la nivelul anului 2022. Astfel, tinerii cu vârsta sub 25 de ani reprezintă în prezent 44% din numărul total al angajaților, iar 30% dintre membrii echipei McDonald’s se află la primul loc de muncă. În acest context, prin campania „Credem în tinerii din România”, brandul își propune să încurajeze tânăra generație, oferindu-le tinerilor oportunitatea să se dezvolte profesional și să pună bazele unei cariere de succes în cadrul companiei.

 

McDonald’s susține dezvoltarea profesională a tinerilor

Tinerii care aleg să își înceapă cariera la McDonald’s beneficiază de acces la numeroase programe de training și cursuri de ospitalitate, igienă, lucru cu clienții și management angajații fiind încurajați să participe pentru a-și descoperi și amplifica aptitudinile. În plus, compania susține tinerii angajați și prin implementarea unui program de lucru flexibil, care le permite acestora să își urmeze studiile și pasiunile.

Totodată, McDonald’s încurajează performanța școlară și pune accent pe importanța educației prin Bursele McDonald’s, un program dedicat angajaților studenți cu rezultate deosebite, și BacMeUp, o inițiativă menită să îi încurajeze pe tinerii care doresc să-și continue studiile.

 

Avansare rapidă în carieră pentru o varietate de locuri de muncă

Pe lângă beneficiile extrasalariale și transparentizarea salariilor, McDonald’s oferă posibilitatea unei avansări rapide în cadrul companiei, prin intermediul programelor interne concepute pentru tinerii dornici de afirmare.  Prin programul Manager Trainee, tinerii angajați sunt pregătiți într-un proces accelerat, dezvoltând abilități de leadership în baza cărora pot ocupa, în decurs de doi ani de la angajarea în companie, funcția de Manager de Restaurant.

Cele peste 1.000 de locuri de muncă disponibile în noua campanie vizează toate pozițiile disponibile în restaurantele McDonald’s din București și din țară: Crew member – lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader – responsabil ospitalitate. Numărul locurilor de muncă este determinat de noile deschideri de restaurante planificate până la finalul acestui an, precum și pentru a asigura un plan de succesiune rapid, prin pregătirea unui număr mai mare de manageri. Astfel, orice persoană cu vârsta de peste 16 ani poate aplica pentru un rol în echipa McDonald’s, indiferent de experiență. Toate detaliile despre posturile disponibile sunt puse la dispoziția celor interesați pe site-ul companiei, în secțiunea de carieră  https://mcdonalds.ro/cariera.

locuri de muncăMcDonald’s
Comentarii (0)
Adauga comentariu