Pune-ți cariera în mișcare alături de cei mai buni!

Într-o lume care este într-o continuă schimbare, industria automotive a devenit un loc plin de oportunități pentru cei pasionați de tehnologie, inovație și performanță. Este o industrie în continuă schimbare, unde cei care aleg să facă parte din acest domeniu au șansa de a se dezvolta și a crește constant.

Oportunitățile sunt deschise pentru oricine, fiind un domeniu care caută atât experți, cât și persoane aflate la început de carieră, un exemplu relevant fiind Michelin România, unde nu găsești doar un loc de muncă oarecare, ci și oportunitatea de a lucra alături de cei mai buni, într-o echipă de excepție.

Respectul pentru oameni a fost întotdeauna în centrul valorilor companiei, iar aceștia sunt cea mai valoroasă resursă, focusul întregii echipe fiind dezvoltarea continuă a angajaților și construirea unei cariere, nu doar a unui simplu job.

Michelin ajută noii angajați să devină CEI MAI BUNI!

Michelin România oferă multiple oportunități de dezvoltare. Dacă ești pasionat de industria automotive și vrei să lucrezi alături de profesioniști, Michelin este opțiunea potrivită, deoarece poți fi sigur că aici vei avea ocazia de a crește și de a evolua pe plan profesional.

Compania investește în dezvoltarea 360° a angajaților săi, atât pe linie profesională, cât și pe plan personal, oferind traininguri și programe de instruire pentru a dezvolta abilitățile și competențele membrilor echipei.

De ce să alegi o carieră în cadrul Michelin?

Unul dintre motivele pentru care Michelin se numără printre liderii industriei este angajamentul său față de inovație. Compania este în căutare continuă de soluții și tehnologii pentru a crea cele mai bune produse și pentru a contribui la dezvoltarea industriei. În cadrul Michelin cu siguranță vei face parte dintr-o echipă care încurajează creativitatea, gândirea inovatoare și dezvoltarea de produse de cea mai bună calitate.

Care sunt beneficiile oferite angajaților?

Pe lângă toate acestea, la Michelin ai oportunitatea de a lucra alături de cei mai buni din întreaga lume, iar acest lucru îți permite să înveți și să crești alături de specialiștii din domeniu. Angajații sunt încurajați să-și dezvolte potențialul, să devină cei mai buni în ceea ce fac, dar și să își îmbunătățească abilitățile și să contribuie la realizarea produselor de înaltă calitate pe care Michelin le oferă clienților săi. Printre beneficiile pe care Michelin le pune la dispoziție pentru angajații săi, se numără și:

  • Oportunități de relocare pentru o carieră internațională
  • Plan personalizat de mentorat și dezvoltare în carieră
  • Accesul la o serie de acțiuni de voluntariat și activități culturale
  • Cursuri de limbi străine și traininguri de specialitate
  • Participarea la o serie de workshopuri și teambuildinguri

Așadar, dacă îți plac provocările și inovația te sfătuim să încerci și să descoperi cum este să lucrezi alături de cei mai buni în cadrul companiei Michelin. Locurile de muncă disponibile în companie în momentul de față sunt:

  • Operator Producție
  • Electricieni, Electromecanici
  • Mecanici și multe altele.

Pentru mai multe detalii, te așteptăm pe → https://michelin.olx.ro/

Comentarii (0)
Adauga comentariu