Calculeaza Salariul Net


Ce este salariul net?

În mod normal, toate informațiile de care ai nevoie ar trebui să se regăsească pe fluturașul de salariu, așa că asigură-te că le verifici cu atenție. Salariul brut va fi de obicei cifra superioară pe care o vezi înainte de efectuarea oricăror deduceri, în timp ce salariul net va fi ultimul număr din partea de jos a fluturașului de salariu și ar trebui să fie în concordanță cu suma de bani depusă în contul tău bancar.

Salariul net este suma finală de bani pe care o vei primi după ce toate impozitele și deducerile au fost scăzute. Salariul net este suma care va fi de fapt depusă în contul tău bancar sau valoarea cecului tău de plată.
În cele mai multe cazuri, salariul net apare cu un font de o dimensiune mai mare pe cecul de plată sau pe fluturașul de salariu și este adesea îngroșat pentru a apărea mai închis, astfel încât să îl poți distinge cu ușurință de salariul brut.


Salariul Brut:

lei

Anul:

Calculeaza:

  • Salariu Net (salariul pe care il primiti in mana).
  • Contributiile platite de angajator si angajat in Romania.

Utilizare:

  • Introduceti in partea din stanga salariu brut si calculati salariu net.
  • Selectati anul pentru care doriti sa calculati.
  • Puteti descarca rezultatul in format PDF sau sa-l tipariti.

Calculator salariu 2022: cum afli venitul brut și net

Modul în care suntem răsplătiți pentru serviciile noastre și pentru munca depusă, în baza contractului individual de muncă, poartă numele de salariu. Dacă te interesează să știi mai multe despre salariul tău și să înțelegi care este diferența dintre salariul brut și salariul net, îți recomandăm să citești articolul de mai jos pentru a afla …

6 meserii din care poți face bani frumoși fără să ai studii superioare

Auzi peste tot că pentru a avea un job bine plătit trebuie să ai facultate. Desigur, există locuri de muncă bănoase pentru cei cu studii superioare, dar există oportunități și pentru cei care au ales să nu urmeze cursurile unei facultăți. În multe cazuri este vorba despre o pasiune, un hobby sau o calitate pe …

Ultimele locuri de munca de pe OLX